Heeft u een vraag? Misschien staat de vraag en het antwoord hier bij de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op per mail, telefonisch óf via Facebook.

Hieronder de meest gestelde vragen met betrekking tot onze stalen deuren en wanden:

Is echt álles mogelijk?

Heeft u een bijzondere situatie en twijfelt u wat mogelijk is? U kunt contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Stel ons op de hoogte van uw wensen, bijvoorbeeld met behulp van een voorbeeldfoto of ontwerpschets. Wij adviseren waar nodig!

Wat is de levertijd van mijn product?

Afhankelijk van het producttype dat u kiest, hanteren wij verschillende levertijden. Voor alle producten geldt een levertijd van maximaal 2 maanden vanaf het moment van inmeten.

In welke fase van de (ver)bouw komen jullie inmeten en monteren?

Wij komen als één van de laatste in het bouwproces aan bod. Zodra de sparing gereed is (in de meeste gevallen betekent dit dat er gestuct is) en de vloer ligt. Hierna zullen wij langskomen voor het inmeten. Kiet u voor een deur in een bestaand kozijn? Dan komen we inmeten zodra de vloer gereed is.

Zijn prijzen inclusief inmeten, leveren en monteren?

Ja, de prijzen zijn altijd volledig inclusief. We voorzien je graag van een zo gericht mogelijke offerte zonder extra kosten achteraf.

Hoe zien de profielen eruit?

Omdat wij volledig naar wens, op maat en op bestelling werken, hebben wij geen showroom. Om u desondanks een goed beeld te kunnen geven van de mogelijkheden, hebben wij een proefstuk gemaakt met diverse mogelijkheden zoals profielsoorten, afmetingen en verschillende soorten glas.

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur is een deur die aan de onder- en bovenkant scharniert. Hij valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing. Een taatsdeur kunt u aan beide kanten openen, in tegenstelling tot een opdekdeur of stompe deur. Niet met een klink, maar gewoon met een duwtje. Daarnaast valt een taatsdeur automatisch, zachtjes achter u dicht. Geen zorgen dus over vingers die ertussen kunnen komen. De deur is ook vast te zetten op 90 graden. Dat is fijn bij bijvoorbeeld een paar keer heen en weer moeten lopen met zware boodschappen.